fbpx
Holistic Nutrition Clinic Borkowska +47 462-69-533 pon-pt: 10:00-18:00, sob: 8:00-18:00 logowanie/rejestracja kontakt@borkowskadietetyk.pl
wróć

Szparagi z boczkiem

30 min.

Składniki

  • 500 g Szparagów
  • 200 g Boczku w plastrach

Wartość odżywcza

1g węglowodany netto (5,3%)
11g tłuszcz (57,9%)
7g białko (36,8%)
1g błonnik
137 kcal kaloryczność
drukuj

Sposób przygotowania

  1. Nastaw piekarnik na 180ºC.
  2. Szparagi opłucz, osusz papierowym ręcznikiem i odetnij twarde końcówki.
  3. Szparagi owiń boczkiem i ułóż na blasze. Piecz w piekarniku aż boczek się zrumieni ok. 20-25 minut..
  4. Jedz na ciepło lub lekko przestudzone.

Przepis bezpieczny dla osób:
Tagi przepisu:
boczek
fast food
grill
impreza
przekąska
SYLWESTER
szparagi
URODZINY

Kontakt

Holistic Nutrition Clinic Borkowska sp. z o.o.

Bærumsveien 385
Gjettum 1346
Norge

Władysława Łokietka 14
87-140 Chełmża
woj. kujawsko-pomorskie

 +47 462-69-533

kontakt@borkowskadietetyk.pl

NIP: 8792716349

Godziny pracy

  • Poniedziałek10:00-18:00
  • Wtorek10:00-18:00
  • Środa10:00-18:00
  • Czwartek10:00-18:00
  • Piątek10:00-18:00
  • Sobota8:00-18:00