fbpx
Holistic Nutrition Clinic Borkowska +47 462-69-533 pon-pt: 10:00-18:00, sob: 8:00-18:00 logowanie/rejestracja kontakt@borkowskadietetyk.pl
wróć

Koktajl z jarmużu, awokado i masła orzechowego

5 min.

Składniki

  • 50 g jarmużu
  • 250 ml mleka migdałowego
  • 1 łyżka(-i) orzechowego masła
  • 0,5 szt. awokado

Wartość odżywcza

2g węglowodany netto (10,5%)
11g tłuszcz (57,9%)
6g białko (31,6%)
3g błonnik
156 kcal kaloryczność
drukuj

Sposób przygotowania

  1. Oderwij liście jarmużu od twardej łodygi. Rozdrobnij i włóż do blendera.
  2. Wlej mleko migdałowe. Dodaj awokado, masło orzechowe i zmiksuj.

Przepis bezpieczny dla osób:
Tagi przepisu:
awokado
do pracy
dziecko
JARMUŻ
koktajl
szejk

Kontakt

Holistic Nutrition Clinic Borkowska sp. z o.o.

Bærumsveien 385
Gjettum 1346
Norge

Władysława Łokietka 14
87-140 Chełmża
woj. kujawsko-pomorskie

 +47 462-69-533

kontakt@borkowskadietetyk.pl

NIP: 8792716349

Godziny pracy

  • Poniedziałek10:00-18:00
  • Wtorek10:00-18:00
  • Środa10:00-18:00
  • Czwartek10:00-18:00
  • Piątek10:00-18:00
  • Sobota8:00-18:00