fbpx
Holistic Nutrition Clinic Borkowska +47 462-69-533 pon-pt: 10:00-18:00, sob: 8:00-18:00 logowanie/rejestracja kontakt@borkowskadietetyk.pl
wróć

Koktajl z migdałowym mlekiem, jeżynami i olejem kokosowym lub MCT

5 min.

Składniki

  • 150 g jeżyn
  • 300 g migdałowego mleka lub innego roslinnego
  • 1 łyżeczka(-i) erytrytolu lub syropu z błonnika, można osłodzić wedle smaku
  • 1 łyżka(-i) kokosowego oleju lub oleju MCT

Wartość odżywcza

5g węglowodany netto (22,7%)
15g tłuszcz (68,2%)
2g białko (9,1%)
5g błonnik
183 kcal kaloryczność
drukuj

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj.
  2. Jeżyny możesz miksować zamrożone lub zamienić na inne owoce jagodowe niskowęglowodanowe np. maliny, borówki, truskawki, jagody.

Przepis bezpieczny dla osób:
Tagi przepisu:
deser
do pracy
do szkoły
dziecko
jeżyny
koktajl
MCT
mleko kokosowe
po treningu
przekąska
szejk

Kontakt

Holistic Nutrition Clinic Borkowska sp. z o.o.

Bærumsveien 385
Gjettum 1346
Norge

Władysława Łokietka 14
87-140 Chełmża
woj. kujawsko-pomorskie

 +47 462-69-533

kontakt@borkowskadietetyk.pl

NIP: 8792716349

Godziny pracy

  • Poniedziałek10:00-18:00
  • Wtorek10:00-18:00
  • Środa10:00-18:00
  • Czwartek10:00-18:00
  • Piątek10:00-18:00
  • Sobota8:00-18:00