fbpx
Holistic Nutrition Clinic Borkowska +47 462-69-533 pon-pt: 10:00-18:00, sob: 8:00-18:00 logowanie/rejestracja kontakt@borkowskadietetyk.pl
wróć

Jajka nadziewane majonezem z grillowanej papryki

15 min.

Składniki

  • 3 szt. jajka
  • 1 szt. grillowana czerwona papryka
  • 1 łyżka(-i) łyżka majonezu
  • 1 szczypta(-y) sól i pieprz do smaku

Wartość odżywcza

0g węglowodany netto (0%)
11g tłuszcz (57,9%)
8g białko (42,1%)
1g błonnik
130 kcal kaloryczność
drukuj

Sposób przygotowania

  1. Ugotuj jajka na półtwardo, usuń skorupkę. Przekrój jajka na pół i wybierz żółtka.
  2. Grillowaną paprykę pokrój w kostkę i dodaj do żółtek, zmiksuj.
  3. Dodaj łyżkę majonezu, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj.
  4. Napełnij połówki jajek nadzieniem, ozdob paskiem papryki i pietruszką.

Przepis bezpieczny dla osób:
Tagi przepisu:
do pracy
dziecko
II śniadanie
impreza
jajka
przekąska
święta
URODZINY
WIELKANOC

Kontakt

Holistic Nutrition Clinic Borkowska sp. z o.o.

Bærumsveien 385
Gjettum 1346
Norge

Władysława Łokietka 14
87-140 Chełmża
woj. kujawsko-pomorskie

 +47 462-69-533

kontakt@borkowskadietetyk.pl

NIP: 8792716349

Godziny pracy

  • Poniedziałek10:00-18:00
  • Wtorek10:00-18:00
  • Środa10:00-18:00
  • Czwartek10:00-18:00
  • Piątek10:00-18:00
  • Sobota8:00-18:00